Zebinform iroda ajánlata

ZEBINFORM iroda ajánlatai

Nyaralóházakat foglalhatnak le különböző létszámban. 2-18 főig. Szép komfortos nyaralóházak Panorámás helyen, Zebegényben, Nagymaroson, Nagybörzsönyben és Kóspallagon. A házakban van szoba, konyha, fürdőszoba, nappali, színes TV, és saját kert grillezővel és kocsi beállással. A nagyobb, 3 és 4 szobás házakban 2db fürdő szobát találunk. 1db 6 szobás nyaralóház is van 18 férőhellyel, minden szobában van fürdőszoba, a házban van egy nagy nappali és egy konyha. Az árak komforttól, kilátástól és nagyságtól is változnak.

Zebegényi látkép - Dunakanyar szállás, apartman, kiadó ház-Falusi szálláshelyeken szállhat meg családjával. Magánházaknál kiadó szobák és apartmanok vannak. Külön bejáratú 1-2 szoba, konyha, fürdő szoba, színes TV, szép udvar. Az ár komforttól változik.
-Fürdőszobás szobákat kis családias vendégfogadókban is igénybe vehet max. 10 főig, a szobákban fenyő hálószoba bútor, színes TV van. A szobákhoz egy étkezős konyha tartozik.
-Diákok részére 130 férőhelyes faházas kemping tábor. 4-6 ágyas faházak vannak. Az udvaron sportpálya, szabadtéri színpad, kerámia műhely van, ahol a gyerekek korongozhatnak. Sződligeten 25 fős kollégiumban szállhatnak meg a diákok.
-Masszőrszalon a falu központjában, magánháznál. Masszírozás, szauna, fogyasztógép, szolárium stb.
-Vendégeink érkezéskor, kapnak egy kártyát, amellyel a vendéglátóhelyeken  és a szolgáltatóktól 10% kedvezményt vehetnek igénybe.
Kártya elfogadó helyek:
Zebegény: Kulacs étterem, Jegesmedve Fagyi bár, Masszőrszalon.
Nagymaros: Stefán Étterem, Maros Étterem, Mátyás Király Étterem, Hawaii Cukrászda, Palermo Pizzéria, Feketesas Étterem.
Szob: Popeye Étterem.

Szabadidős ajánlatok:

· Séta a hegyekben turista utakon, kerékpárral a Duna mentén kerékpárúton Nagymaros, Visegrád, Esztergom és Zebegény körúton.
· Strandolás, úszás a Dunában, illetve a lepencei és a sturovói melegvizes csúzdás fürdőben, a vendégházunkban panorámás medencében, evezés a Dunán, lovaglás és sétakocsikázás lovashintón.
· Hajóutak a zebegényben is kikötő visegrádi, esztergomi, szentedrei hajón.
· Zebegényben a Szőnyi István festőművész emlékmúzeuma, Hajózástörténeti múzeum, Római katolikus templom, kálvária kilátó és a Szlovák házak megtekintése.
· Kerékpár és kenukölcsönzés fél és egész napra.
· Ipolyvölgyi tájház megtekintése, lepény, kuglóf sütés a kinti kemencében,
Szőnyegszövés stb.